Project Description

El Centre d’Immersió Audivisual de Vila-sana en va contractar per la producció i instal·lació d’una pantalla corba de 10m d’amplada per 2 d’alçada amb un arc de 90º amb una resolució de 4k. La peculiaritat d’aquesta pantalla es que té mides antropomètriques, que volem dir amb això? Que la seva relació amb la mida d’una persona fa que provoqui un efecte d’identificació espacial amb la projecció. A banda, la sala està dotada d’un sistema de so envoltant 7.1 que proveeix en tota la sala un àudio de 360º per recrear la distància i ubicació sonora del que es reprodueix a l’audiovisual.

En l’equipament de projecció vàrem instal·lar 3 projectors Christie DHD600G amb el mètode d’unió blending per fer una única pantalla. Deguda la complexitat del projecte vam aconseguir que el Centre d’Immersió Audiovisual de Vila-sana fos el primer centre pioner en oferir una experiència immersiva a Catalunya.

Us deixem la nota de premsa on es fa eco del projecte de la marca Christie, catalogada com una de les millors empreses en fabricar projectors d’alt rendiment.

Nota de premsa Christie

  • CLIENT
    Ajuntament de Vila-sana

  • CONCEPTUALITZACIÓ
    Ajuntament de Vila-sana

  • TÈCNICA
    Tarraco Mapping

Imatges del procés

Altres Projectes