Project Description

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Valls, Tarragona, cada any fan la Fàbrica de les Il·lusions a la sala del teatre de la Cooperativa Municipal de Valls. Un teatre amb més de 200 anys d’història. Aquest cop l’acte principal era el video mapping projectat directament a la paret de l’escenari.

En la realització d’un audiovisual, comporten de varis processos creatius / tècnics fins a començar la producció d’aquest. En el procés inicial d’estudi de l’espai, vam decidir jugar amb dues perspectives, és a dir, projectar a la paret i a terra amb només un projector. L’estudi va se complex deguda la distorsió de la imatge que es generava a terra amb la paret era molt notòria. Vam haver de calcular mitjançant el punt de vista de l’espectador i on estava col·locat el projector per poder enganyar a l’ull humà.

En la pluja d’idees o millor dit, el brainstorming es va consensuar fer un gir de 360º a la història dels Reis Mags que arriben des d’Orient i d’on provenen els regals. Vam optar per la imaginació dels nens, que com bé saps, en aquestes edats no té límits.

D’aquest videomapping és van realitzar varis passes durant 4 dies. Per augmentar l’experiència inmersiva vam fer ús d’il·luminaria i d’una màquina de confeti connectada directament al programa de projecció.

  • CLIENT
    Ajuntament d’Alcover

  • CONCEPTUALITZACIÓ
    Tarraco Mapping
  • GUIÓ
    Ajuntament d’Alcover

Imatges del procés

Altres Projectes